Nov 25, 2011

awak senyum jugak nanti....









Awak senyum jugak nanti taw!
Awak baek sgt..awak tak pernah marah saye..
seingat saye..sekali je awak geram dengan saye sebab saye degil, awk tanye kat mane saye nak makan...
saye cakap kejap sini kejap sane..awak marah saye kot mase tu..awak drive laju sgt..saye takut...saye nangis...awak tak boleh tengok saye nanges...awak mesti tak sampai ati..
awak kecil hati dengan sikap saye kan..saye minta maaf yea..
bila tiba birthday saye,awak sentiase nak jadi orang ke2 yg wish..
alasan awak..''mak & ayh awak lebih penting dari saye untuk awk''..
bhgia nye saye dgr alsn awk..
awak tak pernah bg hadiah bday kat saye tapi saye tak pernah mengeluh..
saye cume nak awak sentiase temankn saye saat2 saye sedih dan gembira.time dating, saye ingat betul2 sekali awak bawak saye pegi shopping complex..kat JUSCO..
kite pegi dengan kakak saye dan kawan awak..kite jalan2 je..saye tak tahu ape yg awak nak beli,saye ikut je la..asalkan saye ade temankn awak kan..
awak suke sangat dengan pantai..
saye pun tak tahu nape laa dari awal kite couple sampai la akhirnye kite break up..
asik2 pantai..asik2 pantai..( mungkin sebab awak dibesarkn di kawasan persisiran pantai kot...)
ingat tak awak kite pegi picnic dengan kawan2 saye & kawan2 awak...
saye bawakkn makann utk awk... saye ingat awk bawak baju utk mandi laut...urmmm...
sampai pantai awak buat derkk jee...
rupe2nye awak x bawak baju utk mandi...sedihnye ati saye...
tp bile saye wat muke itik yg sdih, awak rase bersalah sgt...
saye tak tahu pn awak g beli suar pendek yg harga RM10 kt kdai mkcik tu...
susah2 awak je kan..demi saye... awak ajr saye swim.. tp hampeh..saye tak reti2... saye cakap kat awak..
kalau sape2 dapat ajr saye swim sampai saye pndai swim...
itulah akan jadi husband saye..urmmm...
awk gagal...tu sebablah awk jadi suami org laen skrg.awak..awak tipu saye!
Awak kate awk bertunang dengan pilihan mak awk..tapi yg sbnrnye awak nak jauhkn diri dari saye..alasan awk..keluarga awak tak setaraf dgn saye...
awak menangis mase jumpa saye...
tapi saye tahu..awak menangis sebab awak tak boleh nak bohong saye kan...
mase tu bulan puase..awak cakap raye ni awk kena balik kmpung..awk cuti sbulan..
mase tu saye sedih sgt..sebab saye tak dapat beraye sesame dengan awk..
saye dah beli baju kurung raye mase tu..
demi awak..saye pakai baju kurung tu wlupn 2minggu lagi nak raye...
awak nak cover mate awak yg merah tu..awak nangis kan?
Sebab tengok saye nangis.. nape awak wat sume ni???
awak...tiap kali saye pergi je beli belah dekat2 supermarket dekat je ngan tempat kerja awak..
mesti awak nak jumpe saye kan..
saye mesti buatkan kek warna warni kegemaran saye..( bukan kegemaran awak) ..
tapi awak suke plak pas makan ..saye plak setiap kali pergi sana mesti dengan mak ayah saye...
setiap kali tu awak jumpe mak ayah saye..awak segan ngan mak ayh saye kan..
mak ayh saye tak marah pun saye kawan dgn awk
..awak.. saye dengan awak ibarat pokok buluh pinang dgn pokok bongsai..
awak tinggi saye pulak ketot je.... saye tak suke amik gambar dengan awak..
nnti awk gelak sebab saye rendah ,tak padan dgn awk..
awak suke gelak bile saye berjalan..awak kate saye macam ayam serama...urmm..sampai ati awak..
mentang2 badan saye tak macam Angelina Jolie..Aishwarya Rai..sedih taw...
tapi saye rase ayam serama tu comel..wlupun dia kecik...
awak...awak ingat tak mase kite pergi zoo..mase tu saye pergi pakai baju kurung..
ngan kasut tumit tinggi..
yang awak pun satu..tak britau awal2 nak pergi zoo..awk tau kan zoo tu luas!
Melecet kaki saye tau tak..tapi demi nak jage ati awak..saye jalan la jugak...
wlupun kaki da merah2..takkan saye nak suruh awak dukung saye..
balik umah saye sapu la ubat...
awak..kawan2 awak selalu puji awak ade gf yang comel..
diorang tengok awak tampal pic saye kat locker awak..diorang cakap awak tak hensem ..
tak sesuai dgn saye..
tapi awak buat derkk jee...yg penting saye sayang awak kan...
mak awak tetap tak terima saye wlupun dia cakap saye comel..
mak awak tak nak awak kawen dengan saye sebab..
saye tak 1 negeri dengan awak..
mak awak tak nak nanti awak tak balik2 sana lepas kawen dengan saye..
awak..saye tak sedih pun mase awak tunjuk gambar kawen awak kat saye...
saye senyum2 mcm katon POOH tu..
awak nak tengok saye nangis kan bile tengok gambar tu..
tapi saye sneyum pulakk...
esoknye baru saye nangis...
saye nangis sebab saye terjaga dari mimpi..
saye tersedar yg awak mmang bukan milik saye lagi..
awak saye nak mintak maaf sebab sume nye salah saye...
tapi disebabkn salah saye lah awak bahagia dengan orang laen..
saye harap saye pun akan jadi mcm awk...
nanti saye akan tunjuk gambar kawen saye jugak kat awak..
awak senyum jugak mcm saye dulu tau...
kenangan itu tetap hadir wlupun kita tidak dtakdirkan bersama





p/s : citarasa aku memang lain daripada lain...memang tak sama dengan korang,,cakap la apa yang korang nak cakap...