Aug 31, 2013

i'm here..POLITEKNIK UNGKU OMAR..

Assalamualaikum...


lama sungguh rasanya tak menghadap blog ni sampai bila nak taip pun fikir duatigapatratus kali nak taip apa ha??owh sekarang ni almaklumlah ittew dah sambung belajar.hikhikhik *woi elok-elok sikit perangai.ok back to normal sekarang nih aku menyambung pengajian di POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR.alhamdulillah tak ku sangka tak ku duga dapat menjejakkan kaki ke politeknik pertama di Malaysia*tunduk senyum malu-malu.

sudah semestinya kehidupan aku berubah 199% dari yang sebelumnya kerana apa?kerana tanggungjawab aku lebih besar sekarang ni ditambah pulak dengan anak-anak yang semakin membesar dan tugas-tugas sebagai student dan ibu patut dilaksanakan dengan seiring dan sejalan.*ibu hamster,harap maklum.Kehidupan sebagai seorang mahasiswi memanglah berbeza jika nak dibandingkan time aku sekolah menengah dulu.kalau time sekolah menengah dulu aku aku boleh nak bermanja dengan ma aku sekarang tidak lagi.Hanya melalui talipon ja.






kadang-kadang aku rasa aku busy gila rupanya baru aku sedar yang aku sebenarnya hanya kelam-kabut.Kalut nak pergi kampus,kalut nak masuk kelas,kalut nak study,kalut nak buat assignment,kalut nak makan,kalut nak tidok dan kalut nak cari suami *betulkan kembali niat anda amira.Wuahahahahahahaha.Main-main ja.Ok done.lagi lama lagi merepek.






~mencari keredhaan Allah~





No comments: